Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting


 

Muze van de Gouverneur presenteert met veel genoegen haar culturele programma voor het seizoen 2017 - 2018. Het aanbod aan evenementen is niet alleen breed, maar ook verdiept en hier en daar zelfs vernieuwd. Om het hoge niveau te handhaven, hebben wij u als publiek nodig. Wij verwachten dan ook u veelvuldig in het Gouverneurshuis te mogen ontvangen.

Het Programmaboekje Culturele evenementen van de Muze van de Gouverneur in het Gouverneurshuis 2017 -2018 krijgen de bewoners van Heusden Vesting half augustus in de bus. Het boekje kan ook digitaal worden aangevraagd via info@muzevandegouverneur.nl   

 

NIEUW is dat het Gouverneurstheater dit seizoen voor een deel in het teken staat van Ode aan... Maarten van Roozendaal, Jules de Corte en Leonard Cohen.                
NIEUW is dat de entreeprijs voor het Gouverneurstheater een vaste prijs van €19,50 krijgt.
NIEUW zijn de luisterlezingen, waarbij aan de hand van een instrument de mogelijkheden ervan worden uitgelegd en een muzikale reis door de tijd wordt gemaakt.                                                                   NIEUW zijn de Happy Hour Concerten op zondag aan het eind van de middag.


De stemmen zijn geteld. Het publiek heeft gekozen. Vol trots mogen we aankondigen dat Elke Vierveijzer de kersverse winnares is van ons Rabo Talenten Concours 16/17! Voor haar parel van een theaterconcert ‘Om te janken zo mooi’, een ode aan de te vroeg overleden kleinkunstenaar Maarten van Roozendaal, wint Elke samen met haar pianist Michiel Wetzer de Rabo Publieksprijs.                                       

WINNARES ELKE VIERVEIJZER  KOMT  OP ZATERDAG 28 OKTOBER NAAR HET GOUVERNEURSTHEATER OM HAAR ODE AAN MAARTEN VAN ROOZENDAAL TE BRENGEN: ‘OM TE JANKEN ZO MOOI’.

Theater tussen de Schuifdeuren 2018   vindt plaats op vrijdagavond 13 april  en zaterdagavond 14 april. 

Noteer deze data alvast in de agenda! 

    


               

 

\