Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting


        Jordy Sanchez schertst in Scherzando         zaterdag 10 februari

Met zo weinig mogelijk woorden zo veel mogelijk zeggen, met louter kolderieke invallen, in volledige interactie met het publiek en met briljante improvisaties, zo bouwt Jordy Sanchez zijn voorstelling op.

Velen hebben al van Jordy kunnen genieten. In Theater tussen de Schuifdeuren heeft hij al twee keer een onuitwisbare indruk gemaakt. Zijn optreden is een ware belevenis omdat het breekt met de kracht van gesproken woord en de pantomime ervoor in de plaats wordt gezet. Jordy heeft het tragische van de clown die de ligstoel maar niet kan opzetten, het poëtische van Pierrot die zijn geliefde Colombina muzikaal tevergeefs het hof maakt en de schaterlach van Arlecchino die zijn publiek voor de gek houdt… ofwel Commedia dell'arte in het Gouverneurstheater.

Op zaterdag 10 februari treedt Jordy Sanchez in het Gouverneurstheater op met een avondvullend programma dat de magie van het theater bloot legt, waarbij zijn stille spel veelvuldig zal worden onderbroken door de gulle lach van het publiek. Wanneer je echt iets bijzonders wilt meemaken, omdat je een avond lang mag vertoeven in de wondere wereld van Jordy, die zelfs door kinderen wordt begrepen, dan moet je heel gauw een kaartje kopen… Je kunt je kinderen (8+) gerust meenemen (gereduceerde prijs)Bij wijze van spreken is deze voorstelling voor alle leeftijden toegankelijk.

foto: Marieke Viergever                                               

Gouverneurshuis. Kaarten: € 19,50 voor volwassenen; voor kinderen van 8-15 jaar                € 15,00 reserveren via kaarten@muzevandegouverneur.nl          Aanvang 20.30 uur