Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

Brabants Dagblad:

Heusdenaar Tak van der Most (62) is gekozen tot Gouden Buur 2017 voor Brabant. Tot haar verrassing werd ze donderdagmiddag in het Gouverneurshuis met de uitreiking van de Gouden Buurt Award in het zonnetje gezet. 

Ze ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Jan Hamming. In verband met zijn vertrek naar Zaanstad was het de laatste officiële daad van Hamming. De Gouden Buurt Award wordt in Brabant jaarlijks uitgereikt. Tijdens de bijeenkomst werd Tak van der Most geprezen voor haar initiatieven binnen de vesting. ,,Met tal van activiteiten op cultureel gebied levert ze een belangrijke bijdrage om van Heusden een fijne en mooie plek te maken", aldus Mary Van Boxtel, die haar nomineerde. Tijdens de uitreiking werd duidelijk dat de glans van de Award ook op haar echtgenoot Ron van der Most uitstraalt.

NIEUWE GEZICHTEN                                               Het team van de Muze van de Gouverneur is uitgebreid met Thea Peters, Jan Willem Rodenburg en Toni den Riet.

Thea Peters                                      Jan Willen Rodenburg                    Toni den Riet

Thea gaat Tak van der Most helpen met logistiek en administratie. Jan Willen zal Ron van der Most bijstaan bij scouting van artiesten en musici, optredens begeleiden en (zeer belangrijk) sponsors werven. En Toni zal als technisch leider van de Muze optreden (deed dit afgelopen jaar ook al en met succes).             

Met dit team gaat Muze van de Gouverneur met vertrouwen de toekomst tegemoet. Op alle fronten is continuïteit gewaarborgd, voor nu en in de toekomst.

 Zo doen wij dat hier Welkom in ‘de Gezelligstraat ZATERDAG 30 SEPTEMBER       

In de “Gezelligstraat” is het zeker gezellig, maar er komen daar ook ernstiger zaken voorbij. Zaken die in een straat nu eenmaal kunnen plaatsvinden zoals de participatiesamenleving, dementie, racisme… Piepschuim brengt die zaken niet zwaarwichtig, maar met een knipoog. ‘Zo doen wat dat hier’ heeft de sfeer van ouderwets cabaret, maar dan met veel energie, muzikaliteit en vooral kolderieke humor. Cor Burger (op gitaar) en Robbert Koekoek (de beste muzikant op saxofoon, klarinet en cajon) vormen inderdaad een energiek muzikaal duo dat een vijf-sterren cabaretesk muziektheater brengt. Want ‘Zo doen we dat hier’ gaat over jou, over mij, over ons dus. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier. Gezellig!

 

Voor deze voorstelling in het Gouverneurstheater reserveert u kaarten van € 19,50 via kaarten@muzevandegouverneur.nl  Aanvang 20.30 uur. Het Gouverneurscafé is vanaf 19.45 uur geopend.  

 
5